Lions Club Grimbergen Noordrand

Vrienden van t'Huizeke
De vereniging Vrienden van ‘t Huizeke overkoepelt een reïntegratie-project voor mensen die aan de zelfkant staan met alle aanpassingsproblemen van dien.
Kids for Uganda
"Kids for Uganda" zorgen voor onderwijs en een betere toekomst voor kinderen in Oeganda
Lentekind
school voor buitengewoon onderwijs in Lennik
Fonds Dieter
Kansandere jongeren om na hun middelbare studies verder te studeren
Vimukti
De Vimukti Special School in Zuid-Indische Kalamassery wil zijn beschermelingen, die o.a. lijden aan het syndroom van Down, autisme of gehoorstoornissen, een menswaardige toekomst bieden.

Vimukti

De Vimukti Special School in Zuid-Indische Kalamassery wil zijn beschermelingen, die o.a. lijden aan het syndroom van Down, autisme of gehoorstoornissen, een menswaardige toekomst bieden. Momenteel worden 53 leerlingen, de jongste slechts 3,5 jaar oud en de oudste 33, opgevangen in de dagschool.

Wij steunen dit project al meerdere jaren. Een van onze leden heeft bindingen met de zusterorde, die school leidt en zorgt voor feedback over de noden en de besteding. Jaarlijks wordt een bedrag geschonken in functie van die noden, die altijd zeer groot zijn en blijven.  Wij realiseren ons ten volle dat dit een bescheiden bijdrage is, maar de dankbaarheid hiervoor is groot

Op onze Home Page verwezen wij naar een brief, die wij onlangs hebben ontvangen. Er is een historiek van de Vimukti Special School en een paar foto's van hun "Annual Day".

vimultihistory

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Annual Day (uitgevoerd door leerlingen van de school)

day4

 day7

day9day8

day6